2019 november 21, csütörtök
Főoldal / Videó / Twistys • Maci Winslett, Taylor Sands • Orgazmus az asztalon

Twistys • Maci Winslett, Taylor Sands • Orgazmus az asztalon

Úgy látszik, hogy az orgazmus az asztalon módszer már már divattá vált a Twistys berkeiben. Maci Winslett sem tesz máskülönben, ő ugyanis egy hatalmas ebédlőasztalt nézett ki magának az esemény helyszínéhez. Pedig egy kényelmes ágyhoz képest, biztosan keményebb lehet az asztallap felülete. Ebből is látszik, hogy a pornóipar sem fenékig tejföl, vagyis néha igen, de az egy másik műfaj. 🙂
A Twistysnél van egy másik videója, ahol jól megpakolják a punciját. Remélem az is kikerül ide a közeljövőben.

Na de térjünk vissza jelenlegi videónkhoz. Maci Winslett enyhén szólva, igencsak kellemes kinézetű csaj, de jelenlegi videójában “sajnos” csak egy kis masztira használja fel kivételes képességeit. Az operatőr is észreveszi ezt, mert szinte látjuk a bőre pórusait, annyira közeli felvételeket készít a hölgy akciójáról. Maci gyönyörű testét pásztázza a kamerával, gondosan ügyelve arra, nehogy lemaradjunk valamiről és teljesen közelről is megcsodálhassuk a csaj tökéletességét. Bájos arca, kerekded keblei, formás feneke és csodás puncija magukért beszélnek.

Milyen meglepő, Taylor Sands is az orgazmus az asztalon módszerrel repíti ét a fellegekbe. Ez a karcsú, fiatal lány, szó legszorosabb értelmében is megéri a pénzét. Csábos megjelenése a legtöbb férfi szívét megdobogtatják és szerintem el is csábítják azonnal, ha meglátják ennek a holland lánynak a videóit. Ebben a jelenetben csak egy gyors t láthatunk tőle, de remélem lesz még videója, ahol alaposabban is megcsodálhatjuk csinos küllemét. A hosszabb, prémium verzióban valószínűleg erre nagyobb esélyünk is lehet, de sajnos ide, csak ezt a rövidített változatát tehettem ki a videónak.

Nem is szaporítom a szót, élvezzétek és terjesszétek!

    További bejegyzések

Valentina Nappi és Natalia Starr - Ne kíméld a puncim bébi! - két szép pina egymás mellett

When Girls Play • Valentina Nappi és Natalia Starr • Ne kíméld a puncim bébi!

Két csodálatosan szép hölgy, Valentina Nappi és Natalia Starr esnek egymásnak e videóban. Először állva …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.